ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερo μας εαυτό»

Έτοιμος για τη συμμετοχή στο ενοποιημένο Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που ξεκινάει την Τετάρτη (5/6) και ολοκληρώνεται την Πέμπτη (6/6) είναι ο Ολυμπιακός. Στη κορυφαία εγχώρια διοργάνωση μετέχουν συνολικά 486 κολυμβητές / τριες από 73 σωματεία, από τους οποίους οι 337 στην Αθήνα (50 σωματεία) και οι υπόλοιποι 149 (23 σωματεία) στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα οι αγώνες, με τήρηση όλων των απαραίτητων κανόνων και οδηγιών του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ και στη Θεσσαλονίκη στο Ποσειδώνιο, με ώρες έναρξης 09.00 και 18.00 καθημερινά (τελικές σειρές).

Χρήστου: «Έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερo μας εαυτό»

Ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο κολυμβητής του Ολυμπιακού Απόστολος Χρήστου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκινάει την Τετάρτη και είμαστε όλοι έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το κατακτήσουμε παρότι η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη εξαιτίας της πανδημίας. Πιστεύω πως οι αγώνες θα διεξαχθούν ομαλά χωρίς κάποιο πρόβλημα και ο Ολυμπιακός θα κερδίσει άλλον έναν τίτλο».

Μάτσα: «Για να κρατήσουμε το άθλημα που αγαπάμε, όρθιο»

Από την πλευρά της η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Μάρθα Μάτσα ανέφερε: «Όλοι οι Έλληνες κολυμβητές τερματίζουν αυτή την εβδομάδα έναν περίεργο αγώνα. Έναν αγώνα που ξεκίνησε με τις προσδοκίες μιας Ολυμπιακής χρονιάς  και τελειώνει με το άγχος μιας μάσκας. Δεν κολυμπήσαμε φέτος για τις καλύτερες επιδόσεις, ο ιός δεν μας άφησε καν να προπονηθούμε. Στο πιο περίεργο πρωτάθλημα που θυμάμαι θα κολυμπήσουμε για να κρατήσουμε το άθλημα που αγαπάμε όρθιο. Θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε την απουσία θεατών, το πρόγραμμα που θυμίζει σπριντ και θα κολυμπήσουμε για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους: μείνετε υγιείς και προσέχετε τους δικούς σας».