ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Αποστολή» στη Δράμα!

Μετά τη νίκη (28-23) επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης, για την 7η αγωνιστική, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού έχει εκτός έδρας «αποστολή» για το πρωτάθλημα, την Τετάρτη (16/11). Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 17:00 την Δράμα εκτός έδρας, για την 8η «στροφή» της Handball Premier. Κόντρα στους Δραμινούς, σε μία δύσκολη έδρα, οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Καρασαββίδη θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και να κατακτήσουν δύο ακόμα σημαντικούς βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η Δράμα βασίζεται πολύ στην επίθεση της, για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας. Θα παλέψουμε για τη νίκη με το ίδιο πνεύμα που δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι».

Τόμας Μπάουερ: «Νομίζω, είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην επίθεση. Σωματικά δυνατή, με καλούς σουτέρ. Αν μπορούμε να έχουμε σταθερή άμυνα, όπως και σωστή δουλειά κάτω από τα δοκάρια, το παιχνίδι θα πάει στην κατεύθυνση που θέλουμε. Το πλάνο μας είναι, φυσικά, να γυρίσουμε σπίτι με τους δύο βαθμούς, όλοι όσοι φοράμε τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να βάλουμε όλη μας τη δύναμη σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι».