ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Αποστολή» στη Θεσσαλονίκη!

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (3/12) στις 17:00, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, για την 8η αγωνιστική της Volley League. Μετά την επικράτηση (3-1) κόντρα στον Άρη στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 7η «στροφή», οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν στην ίδια κατεύθυνση, να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα των «ασπρόμαυρων» και να πανηγυρίσουν την έβδομη νίκη τους σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Περιμένουμε αυτό το ματς για να αξιολογήσουμε το επίπεδο μας και τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, χωρίς χαμένο αγώνα, άρα είναι πρόκληση για εμάς αυτή η αναμέτρηση. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προπονήσεων και πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ για να κερδίσουμε. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και δεν φοβόμαστε καμία, αρκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε με τον τρόπο μας και θα κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα».

Κατερίνα Γιώτα: «Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ένα από τα πολλά που ακολουθούν. Παρόλα αυτά, είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάτι. Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε, όμως εμείς κοιτάμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να ανεβάζουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας. Ξεκινάει ένα απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων, αρχής γενομένης από αύριο, για αυτό και οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμες, σωματικά και πνευματικά, ώστε να κλείσουμε το 2022 με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο».