ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Είμαστε έτοιμοι, πιστεύουμε στην ομάδα»

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη (30/5) το μεσημέρι, στο Βελιγράδι, η συνέντευξη Τύπου του Final-8 (31/5-4/6) του Champions League. Την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν στη διαδικασία ο προπονητής, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και ο αρχηγός, Ντίνος Γενηδουνιάς, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για τη διοργάνωση στη σερβική πρωτεύουσα.

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Νιώθω πολύ ωραία στην πόλη μου, νιώθω πολύ καλά σε αυτή την πισίνα, σε αυτή την όμορφη πισίνα. Δεν νιώθω πίεση. Πίεση ένιωθα στα πλέι οφ, που παίξαμε τρία πολύ όμορφα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη και ήταν δύσκολο, έπρεπε να κερδίσουμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κάναμε. Στη διάρκεια της σεζόν είχαμε πολλές καλές στιγμές, δώσαμε πολύ καλά παιχνίδια, ενώ από την άλλη πλευρά, είχαμε και κάποιες κακές περιόδους, όπως τώρα που ήρθαμε εδώ χωρίς τον βασικό μας φουνταριστό. Όπως είπα, δεν νιώθω πίεση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς, προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Αύριο, πιστεύω μπορούμε να παίξουμε καλά, πιστεύω πολύ στην καρδιά των παικτών μου και ότι μπορούν να κερδίσουν».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Σε τέτοια παιχνίδια, όλα είναι σημαντικά. Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει μια μεγάλη παράδοση στα Final-6 και Final-8. Την προηγούμενη σεζόν, δεν καταφέραμε να προκριθούμε, ήταν πολύ δύσκολο να το αποδεχθούμε. Έτσι, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ, που επιστρέψαμε. Όπως είπε και ο κόουτς, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, πιστεύουμε στην ομάδα, στην καρδιά μας, έχουμε δουλέψει σωστά το προηγούμενο διάστημα. Όπως όλες οι ομάδες, θα δώσουμε το 100% μας, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε αύριο».