ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Μάχη» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την Τετάρτη (15/12) η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στις 19:15 (ERTFLIX) στο ΟΑΚΑ, για τη 12η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο τη νίκη. Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στην Νίκαια, την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες θέλουν να αντιδράσουν απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. 

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, που πάντα... ιντριγκάρει όλους τους αθλητές. Ο αντίπαλος προέρχεται από πολλά δυνατά ευρωπαϊκά ματς, που σίγουρα τον έχουν βοηθήσει. Όμως, οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλα και εμείς είμαστε πάλι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη, όπως και στον πρώτο αγώνα».

Βύρωνας Παπαδόπουλος: «Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό ψυχολογικά κ τακτικά για το ντέρμπι με την ΑΕΚ . Είναι ένα ματς που όλοι οι αθλητές ανυπομονούν να παίξουν. Για εμάς δεν αλλάζουν πολλά σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, θα παλέψουμε σαν ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της συγκέντρωσης μας μέσα σε μια δύσκολη έδρα».