ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Μάχη» στην Ισπανία, για την ανατροπή-πρόκριση στο Final-4!

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, το Σάββατο (25/2), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, με το πιο κρίσιμο ματς έως τώρα στη σεζόν. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν στις 13:45 (dailymotion) τη Ματαρό στην Ισπανία, στο δεύτερο ματς της φάσης των «8» του Champions League, με στόχο την ανατροπή-πρόκριση στο Final-4. Στη ρεβάνς στη Βαρκελώνη, μετά το αποτέλεσμα (9-11) στον πρώτο προημιτελικό στο Παπαστράτειο, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν την ανατροπή και χρειάζονται νίκη με τρία γκολ για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, ώστε να υπερασπιστούν το «στέμμα» τους, για τρίτη διαδοχική χρονιά!

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Το μόνο που μας μένει, είναι να παλέψουμε απέναντι στην Ματαρό. Και αυτό θα κάνουμε, θα παλέψουμε όλοι, ως ομάδα, για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω βαθιά στην ομάδα μου. Αν καταφέρουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στην άμυνα, τότε πιστεύω ότι έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα. Μέχρι τον αγώνα, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για αυτό τον πολύ σημαντικό αγώνα».

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Ο αγώνας μας απέναντι στη Βουλιαγμένη ήταν πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα μας, απέναντι στην Ματαρό. Προσπαθούμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα, ενόψει του πιο κρίσιμου παιχνιδιού της σεζόν. Θέλουμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και φυσικά, να βρεθούμε εμείς στο Final-4 και να υπερασπιστούμε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης που κατέχουμε. Πηγαίνουμε στην Ισπανία, για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση».