ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Να αξιοποιήσω σαν αθλητής όλες τις δυνατότητες μου»

Σε ηλικία 25 ετών, ο Απόστολος Χρήστου αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων κολυμβητών. Η εξέλιξη του τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή, με τον πρωταθλητή της ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού να πετυχαίνει τη μία διάκριση μετά την… άλλη! Στην τελευταία διοργάνωση που συμμετείχε, στο Acropolis Swim Open στο ΟΑΚΑ, ο αθλητής του Θρύλου αναδείχθηκε κορυφαίος, αφού ήταν ο καλύτερος σε σπριντ, μικρές αποστάσεις και ύπτιο. Ο «ερυθρόλευκος» κολυμβητής «έλαμψε» στη διοργάνωση και κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, καθώς αναδείχθηκε πρώτος στα 100μ. ελεύθερο (49:46), πρώτος στα 50μ. ύπτιο (24.97) και πρώτος στα 100μ. ύπτιο (54.01), δείχνοντας για άλλη μία φορά το ταλέντο του. Ο Χρήστου μίλησε στο olympiacossfp.gr και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του στο Acropolis Swim Open, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους του, αλλά και στο μεγάλο του όνειρο.

-Κορυφαίος αθλητής στο Acropolis Swim Open, ανάμεσα σε σπουδαία «αστέρια» του χώρου. Πως έζησες τη διοργάνωση; Είσαι ικανοποιημένος από την παρουσία σου το τριήμερο των αγώνων;

«Ναι, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου στους αγώνες και στα τρία αγωνίσματα, στα οποία συμμετείχα. Ήταν μία πολύ σπουδαία διοργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα και χαίρομαι που έλαβα κι εγώ μέρος σε αυτή. Το πρόσημο ήταν θετικό. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή παρουσία στο μίτινγκ, με αρκετά μετάλλια και συμμετοχές σε τελικούς πολλών αγωνισμάτων».

-Τι στόχους έχει ο Απόστολος Χρήστου από εδώ και πέρα;

«Ο στόχος που έχω είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σε ένα μήνα, αλλά και το Πανευρωπαϊκό τον Αύγουστο. Θα προετοιμαστώ κατάλληλα».

-Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο;

«Το μεγάλο μου όνειρο, είναι να καταφέρω να αξιοποιήσω στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που έχω σαν αθλητής! Αυτό θέλω».

-Που οφείλεται η μεγάλη βελτίωση σου τα τελευταία χρόνια;

«Προσπάθεια και επιμονή! Η βελτίωση αυτή οφείλεται στην προσπάθεια που έχω κάνει και στην επιμονή που έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια».