ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Οικογένεια ο Ολυμπιακός, είμαστε ξανά στην κορυφή»

Για τη σεζόν 2022-23, στην οποία κατέκτησαν δύο τίτλους με την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, το πρωτάθλημα της Volley League και το Challenge Cup, μίλησαν στο olympiacossfp.gr οι Τόνσεκ Στερν και Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.

Τόνσεκ Στερν: «Η σεζόν έκλεισε θετικά. Μια επιτυχημένη χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί πήραμε και το ευρωπαϊκό, αλλά και το πρωτάθλημα. Ήταν οι δύο μεγαλύτεροι στόχοι του συλλόγου. Μετά το ευρωπαϊκό, βέβαια, είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, όμως σηκώσαμε κεφάλι και κατακτήσαμε το δεύτερο μεγαλύτερο στόχο, το πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, ενωμένοι, φτάσαμε σε αυτό τον τίτλο. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας, αυτού του σπουδαίου κλαμπ. Ήμασταν ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, με ωραία χημεία και συνεργασία, παλεύαμε όλοι μαζί. Μια οικογένεια! Μπορεί να χάσαμε δύο τίτλους, όμως πήραμε τους δύο μεγαλύτερους, ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα, είδα νέα πράγματα, μια νέα κουλτούρα, ένα διαφορετικό επίπεδο βόλεϊ, αλλά και… διαφορετικό φίλαθλο κόσμο. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας, γιατί στα δύσκολα σημεία, μας βοήθησαν να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε. Φέραμε δύο μεγάλους τίτλους στον Πειραιά και χάρη σε αυτούς, για αυτό τους ευχαριστούμε! Πολλά ευχαριστώ και στη διοίκηση, στον πρόεδρο μας, στο σταφ, σε όλους όσους μας βοηθούσαν καθημερινά για να γράψουμε ιστορία».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα! Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για τον Ολυμπιακό! Ναι, θέλαμε να κερδίσουμε και τους τέσσερις τίτλους, αλλά κερδίσαμε τα δύο πιο σημαντικά, πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Τη φανέλα αυτού του τεράστιου συλλόγου, του Ολυμπιακού. Είμαι χαρούμενος που μαζί με αυτή την καταπληκτική ομάδα, οδηγήσαμε ξανά τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για όλα, σας λατρεύω».