ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Πήραν θέση» στην κερκίδα!

Στο Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας ο Θοδωρής Βλάχος, ο Χάρης Παυλίδης, ο Δημήτρης Καζάζης, ο Σπύρος Σαραντίτης, ο Γιώργος Παντελάκης και ο Γιώργος Καρασαββίδης. Οι έξι Έλληνες προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού (Πόλο Ανδρών & Γυναικών, Βόλεϊ Ανδρών & Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών και Χάντμπολ), προμηθεύτηκαν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και... έκλεισαν θέση στην εικονική κερκίδα της φιέστας του 46ου Πρωταθλήματος της ομάδας ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 12 Μαΐου.

Οι έξι προπονητές των τμημάτων του Θρύλου έλαβαν το ηλεκτρονικό εισιτήριο με τη βεβαίωση συμμετοχής και δήλωσαν «παρών» στην απονομή των πρωταθλητών!

Η διαδικασία της έκδοσης εισιτηρίου γίνεται:

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θοδωρής Βλάχος (Πόλο Ανδρών): «Βγάλαμε και εμείς με τη σειρά μας τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, πήραμε τη βεβαίωση συμμετοχής και δηλώσαμε παρών στην «εικονική κερκίδα» της φιέστας του 46ου πρωταθλήματος. Με τον τρόπο αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να δείξει για μία ακόμα φορά, με έναν διαφορετικό τρόπο, την έμπρακτη υποστήριξή του στην ομάδα ποδοσφαίρου για την φετινή εξαιρετική της πορεία, την οποία δυστυχώς δεν είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει από το γήπεδο, εξαιτίας των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.  Παράλληλα ένα «γεμάτο» Καραϊσκάκη, θα βοηθήσει τον  Ερασιτέχνη και θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική στήριξη, μετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας που μας επηρέασε. Ωστόσο τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της πρωτόγνωρης διαδρομής, η υποστήριξη του κόσμου μεταξύ άλλων θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στη διοίκηση για να κάνει το καλύτερο δυνατό για  τα τμήματα μας».  

Χάρης Παυλίδης (Πόλο Γυναικών): «Υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι δεδομένο ότι στις 12 Μαΐου, το Καραϊσκάκη θα ήταν γεμάτο για να χειροκροτήσει και να αποθεώσει την ομάδα ποδοσφαίρου σε μια ακόμα φιέστα που θα έμενε αξέχαστη. Δυστυχώς όμως οι συνθήκες δεν είναι φυσιολογικές και μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα είναι σημαντικό να δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να δείξει την στήριξη του στην ομάδα και τον σύλλογο.  Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε να κάνουμε ξανά υπερήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού, μέσα από την παρουσία μας στο Final 4 της Ευρωλίγκα και μακάρι να επιστρέψουμε ως πρωταθλητές Ευρώπης από τη Βουδαπέστη».

Δημήτρης Καζάζης (Βόλεϊ Ανδρών): «Η κίνηση για να «γεμίσει» ο κόσμος του Ολυμπιακού έστω και εικονικά το «Γ. Καραϊσκάκη» είναι μια πολύ πρωτότυπη και ωραία ιδέα. Είναι ωστόσο και ουσιαστική. Από τη στιγμή που όλες οι ομάδες έχουν στερηθεί την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν την δυνατότητα να επιβραβεύσουν την ομάδα ποδοσφαίρου, την ημέρα που θα γιορτάσει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος αφού είναι δεδομένη η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού για την ομάδα.  Είναι σίγουρο επίσης ότι ένα «γεμάτο» έστω και «εικονικά» Καραϊσκάκη, θα χαροποιήσει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή αλλά και όλους εμάς στον Ερασιτέχνη».

Σπύρος Σαραντίτης (Βόλεϊ Γυναικών): «Τώρα είναι η ώρα να δείξει για μια ακόμα φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού τη μεγάλη του αγάπη για το σύλλογο. Συμμετέχουμε και εμείς στην κίνηση για ένα γεμάτο Καραϊσκάκη στη φιέστα της πρωταθλήτριας ομάδας ποδοσφαίρου. Αν βρισκόμασταν σε συνθήκες κανονικότητας το… sold out για την φιέστα θα ήταν θέμα… ωρών, ωστόσο η σημασία του να επιτευχθεί αυτός ο στόχος ακόμα και με αυτά τα δεδομένα είναι πολύ μεγάλη. Θα είναι κάτι πρωτοφανές και θα επιβεβαιώσει ότι η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του».

Γιώργος Παντελάκης (Μπάσκετ Γυναικών): «Λόγω της πανδημίας δυστυχώς δεν μπορούμε να βρεθούμε στο γήπεδο, για να χειροκροτήσουμε την ομάδα και τη διοίκηση για τις φετινές επιτυχίες. Αυτή η βεβαίωση συμμετοχής είναι διπλής σημασίας. Η πρώτη ότι ηθικά θα είμαστε κοντά στην ομάδα ποδοσφαίρου που διακρίθηκε φέτος με την απόδοσή της και φυσικά να στηρίξουμε και τον Ολυμπιακό μας στο σύνολο του, που σε αυτούς τους καιρούς δείχνει συνέπεια διοικητικά και πρακτικά σε όλους μας που εργαζόμαστε στο σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα και εγώ να πάρω τη βεβαίωση συμμετοχής μου».

Γιώργος Καρασαββίδης (Χάντμπολ): «Η δυνατότητα συμμετοχής του κόσμου, με αυτό τον τρόπο στη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος, αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία.  Πρόκειται για μια κίνηση που θα ενισχύσει τα τμήματα του Ερασιτέχνη αλλά θα επιβραβεύσει την ποδοσφαιρική ομάδα που και φέτος έκανε χαρούμενο τον κόσμο Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις και όλα όσα πέτυχε. Σίγουρα έχει λείψει από όλους μας η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα αλλά με αυτό τον τρόπο του δίνεται η ευκαιρία να δηλώσει «παρών» για να επιβραβεύσει την ποδοσφαιρική ομάδα και να στηρίξει τα τμήματα του Ερασιτέχνη».