ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Στροφή» στο Champions League, με τη Ραντνίτσκι στο Παπαστράτειο!

Μετά την κατάκτηση του 24ου Κυπέλλου της ιστορίας της, με την άνετη επικράτηση (4-14) στον τελικό στην Πάτρα, κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του Champions League. Την Τρίτη (7/2) στις 17:30 (EPT Sports 1), οι Κυπελλούχοι Ελλάδας υποδέχονται την Ραντνίτσκι στο Παπαστράτειο, για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού. Κόντρα στη σερβική ομάδα από το Κραγκούγεβατς, ο Θρύλος, ο οποίος μετρά πέντε νίκες σε έξι «στροφές» στο Champions League, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στην έδρα του και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στο Final-8.

Δηλώσεις:

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Θα περίμενε κάποιος, ότι απέναντι στην Ραντνίτσκι, θα εμφανιστούμε κουρασμένοι μετά τους αγώνες Κυπέλλου που είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά εγώ βλέπω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους βοηθούς μου, τον Βαγγέλη Δελακά και τον Μανώλη Βασιλειάδη, που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αναλύσαμε την Ραντνίτσκι στο βίντεο. Φυσικά, στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, περιμένουμε να κερδίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να το καταφέρουμε, καθώς κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι, θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την συμμετοχή μας στο Final-8».

Γιάννης Φουντούλης: «Παίζουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στην Ραντνίτσκι, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της τελευταία, αλλά παραμένει ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Θέλουμε την νίκη, για να βρεθούμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην συμμετοχή μας στο Final-8».