ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Τελικός» με Φερεντσβάρος στον Πειραιά!

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει το Σάββατο (9/4) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχονται στις 19:15 (ΕΡΤ Sports) στο Παπαστράτειο, σε έναν «τελικό» για τη 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Μετά την εκτός έδρας νίκη (13-8) επί του Πανιώνιου, για την 6η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1, ο Θρύλος επιστρέφει στο Champions League, με στόχο τη νίκη επί των Ούγγρων στον Πειραιά και την πρόκριση στο Final-8. Οι «ερυθρόλευκοι», που ισοβαθμούν (19β.) στην τέταρτη θέση του ομίλου με την ουγγρική ομάδα, θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα έδρα, ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

*Οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους της σεζόν 2021-22, έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στο κολυμβητήριο.

Δηλώσεις:

Θοδωρής Βλάχος: «Ξέρουμε τις δυσκολίες που κρύβει το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο συγκεκριμένος αντίπαλος. Θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες της τελευταίας πενταετίας, όπου ο νικητής θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση στο Final-8 του Βελιγραδίου. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε έναν… τελικό στην έδρα μας και θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Έχουμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία σε παιχνίδια… must win και περιμένω να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη».

Κώστας Μουρίκης: «Παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς στην Ευρώπη, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, την Φερεντσβάρος και στόχος μας είναι η νίκη, που θα μας δώσει την πρόκριση στο Final-8. Είναι… τελικός για εμάς! Σίγουρα, μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, πρέπει να αντιδράσουμε, όπως κάνει πάντα ο Ολυμπιακός και με τη στήριξη των φιλάθλων μας, να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Περιμένουμε ένα γεμάτο κολυμβητήριο, να μας δώσει ώθηση ο κόσμος, ώστε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε να πάμε στο Final-8 και να διεκδικήσουμε την κορυφή της Ευρώπης για άλλη μια φορά».