ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έναρξη συνεργασίας με τη ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ Α.Ε. (VERNICOS YACHTS)

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ Α.Ε.

Ο Σύλλογός μας υπέγραψε μία σημαντική συμφωνία με τη VERNICOS YACHTS, με σκοπό την προώθηση της ιστιοπλοΐας και του ναυταθλητισμού.

Με την υπογραφή της συμφωνίας, ο Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., κ. Μιχάλης Κουντούρης, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να προοδεύουν όλα τα αθλήματα, ν’ αναβαθμίζεται ο αθλητισμός. Με αυτή τη συνεργασία, θα αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την ιστιοπλοΐα και τα ναυταθλητικά. Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία». 

Ο Πρόεδρος της VERNICOS YACHTS, κ. Γιώργος Βερνίκος, δήλωσε: «Εκφράζω τη χαρά μου για τη συγκεκριμένη συμφωνία, που τη θεωρώ πρωτοποριακή για την επίτευξη των στόχων μας. Τόσο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όσο και το Μικρολίμανο, αποτελούν για μας σημείο αναφοράς, με μεγάλη συμβολική σημασία. Είμαι σίγουρος, ότι θα υπάρξουν πολλαπλάσια οφέλη από τη συγκεκριμένη συμφωνία».

Ο Δήμαρχος Πειραιάς, κος Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Ενημερώθηκα για τη συμφωνία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ειδικότερα του τμήματος της ιστιοπλοΐας με τη Vernicos Yachts. Ο Πειραιάς είναι από τη φύση του, αλλά και την ιστορία του, το κέντρο του ναυταθλητισμού για όλη την Ελλάδα. Στο αναβαθμισμένο πλέον Μικρολίμανο χτυπάει η καρδιά της ιστιοπλοΐας. Ο Ολυμπιακός, με μακρά παράδοση και έχοντας βγάλει σημαντικούς αθλητές, ξεκινάει μια νέα συνεργασία μ’ ένα σημαντικό σοβαρό φορέα, η οποία είναι βέβαιο ότι θα δώσει προστιθέμενη αξία σε όλα τα μέρη. Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία».