ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Έστειλε το… «Be Active» μήνυμα!

 

Πιστός στο ετήσιο ραντεβού, ο Ολυμπιακός συμμετείχε για 4η συνεχόμενη χρονιά στην δράση #BeActive υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23-30 Σεπτεμβρίου).

Ο σύλλογος μας διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πολυαθλητικό event στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων των Πολεμικών Τεχνών στο Γήπεδο ‘’Γ.Καραϊσκάκης’’ με την συμμετοχή των Ακαδημιών Πολεμικών Τεχνών, βόλεϊ, στίβου, πινγκ-πονγκ, κωπηλασίας και καγιάκ. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην συμμετοχή της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Γήπεδο ‘’Γ.Καραϊσκάκης’’ όπου από την πρώτη στιγμή στήριξε πρόθυμα την εν λόγω πρωτοβουλία.

Κατά τη διάρκεια του event, οι αθλητές των πιο πάνω Ακαδημιών είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικά από το δικό τους άθλημα ανακαλύπτοντας νέα ταλέντα και δεξιότητες υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επεφύλαξαν πολλές εκπλήξεις στους νεαρούς αθλητές παροτρύνοντας και τους γονείς αυτών να συμμετέχουν ενεργά ώστε να πάρουν μια «μικρή» γεύση από το μεγαλείο του συλλόγου και την ουσιαστική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του. Όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν να απολαμβάνουν το event αναμένοντας την διοργάνωση παρόμοιων δραστηριοτήτων στο μέλλον.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες από την Γενική Γραμματέα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη η οποία δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός όπως πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις, πρωτοπορεί και εκτός των αμιγώς αγωνιστικών θεμάτων. Ο σύλλογός μας μετέχει για μια ακόμα χρονιά, τέταρτη διαδοχική, στην ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού, το Be Active και με τις δράσεις που διοργανώνουμε θέλουμε να βοηθήσουμε στη μετάδοση του μηνύματος που προτρέπει τον κόσμο να στραφεί στην άθληση, τη δραστηριότητα και να την εντάξει στην καθημερινότητά του. Ως οργανισμός και οικογένεια μετέχουμε μαζικά και φέτος με τη συμμετοχή των Ακαδημιών Πολεμικών Τεχνών, βόλεϊ, στίβου, πινγκ-πονγκ, κωπηλασίας και καγιάκ και την Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παράλληλα με το Be Active, o Oλυμπιακός είναι ο βασικός συντονιστής του Ευρωπαϊκού προγράμματος Youre Hope και διοργάνωσε όπως είδατε σήμερα μια ακόμα δράση με γνώμονα να προσφέρει στους πρόσφυγες τη χαρά της άθλησης. Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των προσφύγων μέσω του αθλητισμού και ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε παρά να ευαισθητοποιείται σε τέτοιου είδους δράσεις, μέσω των οποίων εκφράζεται το κοινωνικό μας προφίλ».