ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ήσουν μέλος; Πάρε την κούπα! Δεν ήσουν; Γίνε!

Ο Ολυμπιακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους έγιναν Μέλη και μέρος της ιστορίας του συλλόγου σε ακόμη μια συγκλονιστική για τον Ερασιτέχνη χρονιά. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά και έμπρακτα!

Όσοι ήσασταν κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. την περσινή χρονιά, θα λάβετε τιμητικά μια ρέπλικα τύπου pin (καρφίτσα) του ευρωπαϊκού κυπέλλου πρωταθλητριών πόλο γυναικών, ως αναμνηστικό και ως ελάχιστη κίνηση από τη Διοίκηση για την προσφορά και τη στήριξή σας στο σύλλογο, σε μια περίοδο δύσκολη σε όλους τους τομείς της ζωής και του αθλητισμού.

Όσοι δεν ήσασταν και θέλετε να λάβετε το ωραίο αυτό ενθύμιο, μπορείτε ανανεώνοντας την περσινή συνδρομή σας. Έτσι, θα έρθει και στα δικά σας χέρια η... κούπα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, που κατέκτησαν τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη στη Βουδαπέστη.

Η Διοίκηση και οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σας ευχαριστούν για την στήριξή σας και σας περιμένουν ΟΛΟΥΣ στο καλοκαιρινό ραντεβού ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ των καρτών, με την ελπίδα ότι θα έρθουν κι άλλοι τίτλοι, κι άλλα δώρα!
Για τους τρόπους παραλαβής της αναμνηστικής ρέπλικας θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Η στήριξή σας, δύναμή μας! Ζήτω ο Ολυμπιακός!