ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Αθλητικές δράσεις με τους ευρωπαϊκούς εταίρους σε σχολεία του Πειραιά!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δράσεις για το πρόγραμμα APPLE. Οι μαθητές των σχολείων του Πειραιά συμμετείχαν σε μια σειρά αθλητικών δράσεων, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους εταίρους του έργου (Λάτσιο, Ολυμπιακός, Χασκ Μλάντοστ, Ερυθρός Αστέρας, Φέγενορντ, Λέφσκι Σόφιας, Ποντεβέκιο Μπολόνια, Ααλμποργκ, EPSI) και σεμιναρίων από προπονητές του Ολυμπιακού, σχετικά με την σωματική και ψυχική υγεία μέσω του αθλητισμού και τη σημασία της σωστής διατροφής.

Το πρόγραμμα APPLE (APProaching to a sport and health lifestyLE) αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών, ιδιαίτερα των νέων παιδιών, για τη σημασία της άσκησης και της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται, μέσω μιας σειράς σεμιναρίων και ημερίδων που διοργανώνει ο Ολυμπιακός.

Προάγοντας το αθλητικό πνεύμα, μαθητές από τα σχολεία του Πειραιά συμμετέχουν σε δραστηριότητες, που εστιάζουν όχι μόνο στην προώθηση του αθλητισμού, αλλά στην υγεία σε ευρύτερη προοπτική.

Η συνεργασία με τους δασκάλους, τους προπονητές και τους γονείς των νέων είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση των συνθηκών υγείας της σημερινής και της μελλοντικής κοινωνίας.

Τον επόμενο μήνα, 19 Μαρτίου, θα διεξαχθεί η πολυαθλητική ημερίδα του συλλόγου στην Μαρίνα Ζέας, με μικρούς και μεγάλους να έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές και να παίξουν τα αγαπημένα τους αθλήματα!