ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Αθλητικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος APPLE!

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για άλλη μία χρονιά! Ο σύλλογος μας έχει αναπτύξει μερικές σπουδαίες πρωτοβουλίες, συντονίζοντας πολλά προγράμματα, όπως το πρόγραμμα APPLE. Το πρόγραμμα APPLE (APProaching to a sport and health lifestyLE) αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών, ιδιαίτερα των νέων παιδιών, για τη σημασία της άσκησης και της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται, με τον Ολυμπιακό να διοργανώνει μια σειρά ημερίδων και σεμιναρίων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, στις 19/3 θα διεξαχθεί η πολυαθλητική ημερίδα του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας, με μικρούς και μεγάλους να έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές και να παίξουν τα αγαπημένα τους αθλήματα!

Η ημερίδα αυτή συγκαταλέγεται στις δράσεις του προγράμματος APPLE, με σκοπό την προώθηση της σωματικής υγείας. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται από την ΕΕ, σε συνεργασία 9 ευρωπαϊκών αθλητικών συλλόγων και οργανώσεων (Ολυμπιακός, Λάτσιο Χασκ Μλάντοστ, Ερυθρός Αστέρας, Φέγενορντ, Λέφσκι Σόφιας, Ποντεβέκιο Μπολόνια, Ααλμποργκ, EPSI).