ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ανακοίνωση Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών, Γιώργο Παντελάκη. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή.

Στα τρία χρόνια στα οποία διετέλεσε πρώτος προπονητής, κατέκτησε δυο πρωταθλήματα ένα κύπελλο και οδήγησε την ομάδα μας στην πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας στην Εuroleague.

H Διοίκηση τον ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες τις οποίες πρόσφερε στο σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Γιώργος Παντελάκης αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού  και η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν.

Η δήλωση του Γιώργου Παντελάκη:

«Ήταν τιμή μου που δούλεψα στο σύλλογο όλο αυτό το διάστημα και ένιωσα το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη και περίεργη. Η διοίκηση τον Ιανουάριο μου έδωσε τη δυνατότητα να ενισχύσω την ομάδα, αλλά επέλεξα να στηρίξω το υπάρχον ρόστερ. Ο τραυματισμός της Άννας σε συνδυασμό με την προσθήκη μιας παίκτριας του αντιπάλου μας την ημέρα του πρώτου τελικού άλλαξαν εντελώς τις ισορροπίες της σειράς. Συνολικά είχα πολλές δύσκολες και περίεργες καταστάσεις να διαχειριστώ για την ομάδα μου. Πήρα την απόφαση να δηλώσω την παραίτηση μου αισθανόμενος ότι ένας κύκλος έξι ετών ολοκληρώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη και τον Γιώργο Λεριώτη για την στήριξη και τον σεβασμό που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι πιο υπερήφανος για τις παίκτριες  και τους συνεργάτες μου για όλη την προσπάθεια τους. Μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Φεύγω από την ομάδα έχοντας μόνο καλά συναισθήματα για το σύλλογο και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και θα χαίρομαι πάντα με τις επιτυχίες της».