ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για την πρόκριση στους «4» του CEV Cup!

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, την Πέμπτη (2/3), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 19:30 (COSMOTE SPORT 7) την Ταργκοβίστε στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον δεύτερο προημιτελικό του CEV Cup, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Μετά το αποτέλεσμα (3-2) στον πρώτο προημιτελικό στη Ρουμανία, οι «ερυθρόλευκες», στη ρεβάνς στο Ρέντη, χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ (3-0, 3-1 ή 3-2 και την κατάκτηση του «χρυσού» σετ), ώστε να ξεπεράσουν το «εμπόδιο» της ρουμανικής ομάδας και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στη φάση των «4» του θεσμού.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες για αυτή την τραγωδία. Πραγματικά, συγκλονίστηκα. Δεν έχω λόγια... Μια δύσκολη μέρα για τη χώρα. Περαστικά σε όσους είναι τραυματίες, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Όσον αφορά στο ματς, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, θέλουμε να πάμε στον ημιτελικό του CEV Cup. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και ξέρουμε ότι είναι καλός, για αυτό χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση. Το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς ήταν καλό, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, απλά να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Σοφία Κοσμά: «Μετά το παιχνίδι της Ρουμανίας, όπου έγινε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, το αποτέλεσμα μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξες, ότι με σοβαρότητα και προσήλωση στο στόχο, που είναι οπωσδήποτε η νίκη, στο τέλος θα καταφέρουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη και οδύνη για τον άδικο χαμό τόσων ανθρώπων, μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Θέλω να στείλω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων».