ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί!

Τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα θέλει να διευρύνει η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (11/12) στις 20:00 ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο «Μάνος Λοίζος» στη Νίκαια, για την 11η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Κόντρα στον Ιωνικό, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να παίξουν για άλλη μία φορά ωραίο χάντμπολ και να παραμείνουν αήττητοι στη διοργάνωση. Την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες νίκησαν εκτός έδρας (17-33) την Σαλαμίνα και μετά το ματς με τον Ιωνικό, θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ εκτός έδρας την Τετάρτη (15/12, 19:15).

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Μπαίνουμε σε μια βδομάδα με τρεις σημαντικούς αγώνες. Η ομάδα, παρά τις απουσίες, είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσήλωση των παιδιών στους στόχους και στις προπονήσεις. Στο ματς με τον Ιωνικό, θα δώσουμε μεγάλη βάση στον ενδιάμεσο χώρο, στις προσωπικές μονομαχίες στην άμυνα και στην ταχύτητα στην επίθεση».

Κώστας Κοτανίδης: «Το Σάββατο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ιωνικό, μια άκρως μαχητική ομάδα, που θα παλέψει για την είσοδο στην τελική τετράδα του νότιου ομίλου. Εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, για να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο. Θεωρώ, ότι θα είναι ένα δυνατό ματς, που θα μας δώσει ρυθμό για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την προσεχή Τετάρτη».