ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για τη 17η διαδοχική νίκη στη Θεσσαλονίκη!

Με εκτός έδρας «αποστολή» συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Την Κυριακή (12/2) στις 16:00, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στο «Σπίτι του χάντμπολ», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier. Κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ο Θρύλος θέλει να φύγει με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη και να πανηγυρίσει τη 17η διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα, ώστε να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην έδρα του. Είμαστε όλοι πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να φέρουμε και αυτό τον αγώνα εις πέρας. Ένας αγώνας πολύ σημαντικός, που θα είναι δύσκολος, όπως προ είπα».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάσα Ζιβούλοβιτς, ήταν πραγματικά ένα σοκαριστικό νέο για όλο το ελληνικό χάντμπολ. Όσον αναφορά στην ομάδα μας, αύριο έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη και την διατήρηση της πρώτης θέσης. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στην τραγωδία της Θύρας 7, πάντοτε είναι στο μυαλό μας εκείνα τα παιδιά και θέλουμε να αγωνιστούμε και για την μνήμη τους την Κυριακή. Θέλουμε να κερδίσουμε και να τους αφιερώσουμε τη νίκη».