ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το «εννιά στα εννιά», με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ!

Μετά το «διπλό» (59-90) στη Βούλα επί του Πρωτέα, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει το Σάββατο (3/12) στο ΣΕΦ. Οι νταμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται στις 15:30 (YouTube/OSFP TV) τον ΠΑΟΚ στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την 9η «στροφή» της Α1, με στόχο το «εννιά στα εννιά». Λίγες ημέρες πριν από την εντός έδρας «μάχη» με την Βίρτους Μπολόνια, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν τη νίκη στο ΣΕΦ, κόντρα στις «ασπρόμαυρες», ώστε να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Είχαμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην αρχή της σεζόν. Για αυτό και περιμένουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη, προσπαθώντας να βελτιώσουμε το ομαδικό μας παιχνίδι, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Μέγκαν Γκούσταφσον: «Στο προηγούμενο ματς με τον Πρωτέα, η ομάδα μας έκανε καλή δουλειά, ήταν επιθετική και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι μετά τη διακοπή, κάτι που είναι πάντα δύσκολο. Τώρα, αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ, μια καλή ομάδα, με την οποία παίξαμε στο ξεκίνημα της σεζόν, για το Κύπελλο. Ήταν το πρώτο μου ματς στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά, παίζουμε για το πρωτάθλημα, είναι μία ακόμη πρόκληση για εμάς και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες, ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».