ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το «9Χ9» στην Κυψέλη ο Θρύλος!

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ολοκλήρωσε την Κυριακή (21/12) ο Ολυμπιακός.  Οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα (22/12) δοκιμάζονται στην Κυψέλη κόντρα στους πράσινους στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και θέλουν φυσικά την 9η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports3.  Το ζητούμενο  για τους Πειραιώτες είναι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις αλλά και στις νίκες μετά την ήττα από την Φριντριχσάφεν στο Ρέντη.  Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε την Κυριακή (21/12), η προετοιμασία των νταμπλούχων υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καζάζη. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρακολούθηση βίντεο πριν την έναρξη της προπόνησης.

Καζάζης: «Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας πρέπει να δείξει χαρακτήρα γιατί στην τελευταία αναμέτρηση δεν παρουσιαστήκαμε  όπως έπρεπε. Θα αγωνιστούμε μέσα σε μια καυτή έδρα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Οφείλουμε να είμαστε  συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα. Ο στόχος μας δεν είναι κανέναν άλλος παρά η νίκη και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε».

Χριστοφιδέλης: «Είναι πάντα ντέρμπι»

Ο αρχηγός του Θρύλου Κώστας Χριστοφιδέλης επεσήμανε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα  ντέρμπι ανεξάρτητα με την κατάσταση που βρίσκονται οι δυο ομάδες.  Εμάς στόχος μας είναι να πάμε εκεί σε μία δύσκολη έδρα και να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης ούτως ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες και ατομικά και σαν ομάδα να μπορέσουμε να το καταφέρουμε».

Κοκκινάκης: «Στόχος οι τρεις βαθμοί»

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης τόνισε για τον αγώνα με τους «πράσινους» στην Κυψέλη:  «Ξέρουμε ότι με τον Παναθηναϊκό όποια και αν είναι η κατάσταση των δυο ομάδων είναι ντέρμπι. Ξεχνάμε γρήγορα ότι έγινε στη Ευρώπη και θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη εκεί μέσα.  Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τις προηγούμενες χρονιές αλλά θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουμε στην κορυφή».