ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το πρώτο βήμα κόντρα στην Ούιπεστ!

Ο Ολυμπιακός  είναι έτοιμος για τον μεγάλο ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκα, με αντίπαλο την Ούιπεστ ο οποίος θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Παρασκευή (30/4) στις 13:15 (One Channel) στη Βουδαπέστη.  H oμάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία από το 2014, μετέχει ανελλιπώς σε Final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μόνο το 2016 δεν αγωνίστηκε σε τελικό, θα διεκδικήσει την τέταρτη διαδοχική πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό,  κόντρα στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Ούιπεστ.  Ο Θρύλος θα λάβει μέρος για 9η φορά σε τελική Φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, είτε ως Τσάμπιονς Καπ, είτε ως Ευρωλίγκα (από την περίοδο 2013-14), και θέλει να επαναλάβει το θρίαμβο του 2015 στο Final Four του Πειραιά, όπου νικώντας τότε τη Σαμπαντέλ, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.  

Για να συμβεί αυτό οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να ξεπεράσουν πρώτα το εμπόδιο της γηπεδούχου Ούιπεστ στον πρώτο ημιτελικό για να κλείσουν θέση στο μεγάλο τελικό του Μεγάλου Σαββάτου (1/5, 21:15), όπου θα βρεθεί επίσης ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού Ντουναϊβάρος-Ουραλότσκα Ζλάτουστ (30/4, 15:45).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4

Mεγάλη Παρασκευή (30/4)

Α’ Ημιτελικός

13:15 Ολυμπιακός-Ούιπεστ

Β’ Ημιτελικός

15:45 Ντουναϊβάρος-Ουραλότσκα Ζλάτουστ

Μεγάλο Σάββατο (1/5)

18:45 Μικρός Τελικός

21:15 Μεγάλος Τελικός

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αβραμίδου: «Πάθος και δίψα για τη νίκη»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έφτασε η ώρα για το Final 4 μετά από  δύο χρόνια. Η ομάδα μας το  περιμένει με μεγάλη  ανυπομονησία. Για αυτό δουλέψαμε πολλές ώρες, τόσο μέσα όσο και έξω  από το νερό. Τώρα είμαστε έτοιμες. Αυτό που μένει  είναι να δείξουμε πάθος, δίψα για τη νίκη και πόσο πολύ το θέλουμε. Πάμε για τη νίκη!»

Μ. Πλευρίτου: «Είμαστε έτοιμες για τον ημιτελικό»

Με τη σειρά της η Μαργαρίτα Πλευρίτου υπογράμμισε: «Βρισκόμαστε στη Βουδαπέστη για ένα ακόμα Final 4 της Ευρωλίγκα. Είμαστε έτοιμες για τον ημιτελικό ενάντια στην Ουγγρική Ούιπεστ, σε ένα πολύ κρίσιμο  παιχνίδι.  Είναι μια ομάδα την οποία γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε προετοιμαστεί ανάλογα.  Ωστόσο αν παίξουμε το παιχνίδι μας δεν θα μας δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα».