ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εκτός έδρας με Μίλωνα οι πρωταθλητές!

Τη δεύτερη νίκη της στο μίνι-πρωτάθλημα της Volley League, θέλει να πανηγυρίσει το Σάββατο (5/3) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 17:00 (ESAP TV) τον Μίλωνα εκτός έδρας, για τη 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος και μετά την επικράτηση (3-1) επί του Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στην πρεμιέρα, θέλουν να πανηγυρίσουν το «δύο στα δύο». Ο Θρύλος, που μετρά δύο νίκες επί του Μίλωνα στην κανονική διάρκεια, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα το Σάββατο και να κάνει ένα ακόμα βήμα, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του τίτλου της Volley League.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Σημαντικό ματς για να κερδίσουμε πόντους, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Βλέπω τους αθλητές μου πολύ συγκεντρωμένους και ελπίζω, να παίξουν καλό βόλεϊ και να κερδίσουμε».

Πάβλε Πέριτς: «Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, γιατί ο Μίλωνας είναι καλή ομάδα, που παίζει καλά στην έδρα του. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το ματς όπως σε όλα, πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ελπίζω, οι βαθμοί να έρθουν σε εμάς».