ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εκτός έδρας με Παναθηναϊκό οι πρωταθλήτριες!

Τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό Αγ. Θωμά, αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (1/12) στις 15:00 οι πρωταθλήτριες Ελλάδας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα με τον Κάρλο Παρίζι στον πάγκο και να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των «πράσινων». Ο Θρύλος έχει την ευκαιρία να περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σε περίπτωση καθαρού «τρίποντου» αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς, έναν μακριά από την πρώτη θέση.

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Μετά το ματς με τον Άρη παίζουμε έναν αγώνα με άλλη μία δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα σημαντικό τεστ, για να συνεχίσουμε την τεχνική και τακτική μας εξέλιξη. Είναι ένα ντέρμπι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε στιγμές δυσκολίας, δημιουργώντας τις ευκαιρίες μας. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την νίκη».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα του. Είναι ένα ντέρμπι, στο οποίο θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο δυνατά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η ομάδα μας στα δυο τελευταία παιχνίδια έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και έχει μπροστά της την ευκαιρία να βρεθεί στη γνώριμη θέση, της κορυφή, την οποία και θέλουμε να αξιοποιήσουμε».