ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Επιβλητικός στην πρεμιέρα ο Θρύλος!

Εντυπωσιακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Hanball Premier πραγματοποίησε ο «Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.»-Όμιλος Ξυνή που επικράτησε άνετα με 40-17 του Πανελληνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη. Με επιβλητική εμφάνιση στον ιστορικής σημασίας αγώνα και τον κόσμο του Θρύλου να δίνει δυναμικό παρών,  οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο όπου συμβάδιζε στο σκορ με τους φιλοξενούμενους, ήταν επιβλητική σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Από τα μέσα του 1ου ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» ξεδίπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο τις επιθετικές αρετές τους, σκόραραν πολλά τέρματα στον αιφνιδιασμό και απέκτησαν μεγάλη διαφορά φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση. Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε την καλύτερη πρόβα τζενεράλε ενόψει του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη  το ερχόμενο Σάββατο (30/9, 15:00, ΕΡΤ 2).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 40-17

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 6-4, 10-6, 12-7, 18-8 (ημχ.), 21-9, 26-11, 30-11, 34-13, 37-15, 40-17

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 9, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης, Στούμπης 6, Ασβεστάς, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 2, Σανίκης 6, Αλβανός 5, Παπαδιονυσίου 6, Λεωνίδας 1, Φάμπατς, Λιάπης 3, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος 1.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Σπύρος Μπαλωμένος): Πόποβιτς, Λιάλιος, Κολλύρης 2, Ζαφείρης 2, Οικονόμου, Πανταζής 1, Μπαρμπαράκης, Νιντερέγγερ, Κολιούλης 1, Παζάρογλου, Τσομπανίδης 2, Τσακούλης 3, Κοροβέσης 1, Μπαλάσκας 1, Σιαματάς 4, Κάτρης. Διαιτητές: Τόλιος- Μερτινιάν, Δίλεπτα: 4-2, Πέναλτι: 3/3-1/1

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

Γιώργος Ζαραβίνας: «Είμαι ευχαριστημένος»

«Κατ' αρχάς θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες με υγεία. Για το σημερινό παιχνίδι είμαστε δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό και γιαυτό κρατήσαμε πολύ ώρα μέσα στο γήπεδο βασικά σχήματα. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι πριν πάμε στη Θεσσαλονίκη για ένα από τα πολλά ντέρμπι που θα παίξουμε. Είμαι ευχαριστημένος. Δεν μπορέσαμε να δούμε πολλά πράγματα στην τακτική μας στην επίθεση γιατΊ είχε ρυθμό το παιχνίδι και κάναμε αρκετούς αιφνιδιασμούς. Από άποψη φυσικής κατάστασης είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Θα πρέπει να δουλέψουμε αυτή τη βδομάδα σε περισσότερα τακτικά κομμάτια ώστε να πάμε έτοιμοι στον ΠΑΟΚ».

Αλέξης Αλβανός: «Παίξαμε δυνατά μέχρι το τέλος»

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πιο αδύναμος από εμάς παρόλα αυτά δεν επαναπαυτήκαμε. Είπαμε ότι θέλουμε να τρέξουμε 60 λεπτά, να παίξουμε 100% έτσι ώστε να σεβαστούμε τον αντίπαλο και τους εαυτούς μας. Αυτό κάναμε, δεν επαναπαυτήκαμε ούτε λεπτό, παίξαμε δυνατά μέχρι το τέλος και αξίζαμε αυτή τη μεγάλη διαφορά»

Παναγιώτης Στούμπης: «Πολύ καλή αρχή»

«Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Ήταν πολύ καλή αρχή για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σίγουρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον ΠΑΟΚ. Ξεπερνάμε το σημερινό παιχνίδι και κοιτάμε το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας».