ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η άφιξη του Άντρο Μπούσλιε και του Μάρκο Μπίγιατς!

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής (5/9) οι Μάρκο Μπίγιατς και Άντρο Μπούσλιε. Οι δύο σπουδαίοι Κροάτες, ταξίδεψαν μαζί από το Ντουμπρόβνικ και αφίχθησαν στις 19:00 στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού η οποία ξεκινάει τη Δευτέρα (6/9).

Στις δηλώσεις κατά την άφιξή τους ανέφεραν στο olympiacossfp.gr τα εξής:

Μπίγιατς: «Χαρούμενος που είμαι εδώ» Μπίγιατς: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Που είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη του Πειραιά, από όλους τους Κροάτες που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ελπίζω με την ομάδα να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν. Είχαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξεκουραστήκαμε και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μια νέα σεζόν. Πρέπει να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε αύριο. Ελπίζω και εύχομαι ο κόσμος να μπορέσει να είναι μέρος αυτής της ομάδας. Να μας επιτρέψει ο κορονοϊός να είναι δίπλα μας. Ανυπομονώ για να παίξω μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Μπούσλιε: «Επέστρεψα στο σπίτι μου» Μπούσλιε: «Ξεχωριστή στιγμή για εμένα. Επέστρεψα στο σπίτι μου. Στο δεύτερο σπίτι μου. Ξεκινάμε αύριο και θα δούμε πως θα κυλήσει η χρονιά. Έχουμε και κάποια νέα παιδιά, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές που ήμουν στην ομάδα. Να ξεκινήσουμε αύριο και να δούμε τη νέα σεζόν τον κόσμο μας στο κολυμβητήριο. Είμαι ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό. Εύχομαι το Παπαστράτειο και τα άλλα κολυμβητήρια να είναι γεμάτα με τον κόσμο μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί».