ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η έναρξη της ακαδημίας Κανόε-Καγιάκ και Κωπηλασίας

Την Κυριακή (6/10) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της ακαδημίας Κανόε-Καγιάκ και Κωπηλασίας του Ολυμπιακού στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στην Μαρίνα Ζέας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων υποδομών του Κανόε-Καγιάκ και της Κωπηλασίας του Ολυμπιακού και οι γονείς τους, ενημερώθηκαν τόσο για τον τρόπο λειτουργίας καθώς και για τα προγράμματα των τμημάτων από τον διευθυντή των Ακαδημιών, Μανώλη Τσιρογιάννη. Το παρόν έδωσαν ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγίδης και η ψυχολόγος των Ακαδημιών, Ανθή Παπαϊωάννου, που πήραν το λόγο στη συνέχεια αναλύοντας το πλάνο τους.

Ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr, για την έναρξη της νέας σεζόν, τα εξής: «Καλωσορίζουμε μικρούς και μεγάλους αθλητές σε μια ακόμα αγωνιστική σεζόν και ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία.Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και οι προσδοκίες παραμένουν υψηλές. Έχουν έρθει νέα παιδιά που θα μας δυναμώσουν και ευελπιστούμε να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά, να γνωρίσουν τα αθλήματα μας. Η δουλειά που γίνεται είναι σε σωστά πλαίσια και αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές μας που διατηρούν το μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο ψηλά. Το πλάνο μας είναι ήδη έτοιμο καιι η ανοδική μας πορεία συνεχίζεται».