ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας μπάσκετ των κοριτσιών

Την Δευτέρα (10/9) πραγματοποιήθηκε η ετήσια πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας Μπάσκετ των κοριτσιών του Ολυμπιακού στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στην Μαρίνα Ζέας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν όλες οι αθλήτριες των Ακαδημιών μας καθώς και οι γονείς τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών την νέα περίοδο καθώς και για τα προγράμματα όλων των τμημάτων. Ο διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Μανώλης Τσιρογιάννης καλωσόρισε στο τμήμα την Άννα Χριστοδούλου που αναλαμβάνει βοηθός σε Κορασίδες-Παγκορασίδες και τη Δήμητρα Λιαλιούτη που αναλαμβάνει τα προμίνι και τζούνιορ. Η Μάρθα Αργυρίου συνεχίζει επικεφαλής όλων των τμημάτων και έφοροι των τμημάτων είναι οι Λίνα Κανόνη και Γιώργος Καραπατάκης.  

Η Μάρθα Αργυρίου  δήλωσε στο  olympiacossfp.gr τα εξής: «Η περσινή χρονιά για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ήταν μια αρχή ουσιαστικά, κάναμε μια πολύ καλή χρονιά ιδιαίτερα στα τμήματα των Κορασίδων και των Παγκορασίδων και φέτος έχουμε θέσει ακόμα υψηλότερους στόχους. Τα κορίτσια έχουν ήδη ξεκινήσει από 27 Αυγούστου και δουλεύουν πολύ σκληρά καθημερινά στην προπόνηση. Έχουμε και πολύ καλό κλίμα και πολύ καλό επίπεδο αθλητριών και πιστεύουμε ότι και τα κορίτσια θα βελτιωθούν περισσότερο ατομικά και αγωνιστικά θα πάμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Στόχος μας είναι πάντα να βελτιώνονται οι παίκτριες, πάντα να γίνονται καλύτερες αθλήτριες, καλύτερες στη νοοτροπία τους και να αγαπάνε το μπάσκετ. Σε συνδυασμό με αυτό θέλουμε να βάζουν και στόχους αγωνιστικούς και να προσπαθούν κάθε χρόνο να είναι πιο ανταγωνιστικές και πιο καλές.

Πιστεύουμε πάρα πολύ στα κορίτσια τα οποία στελεχώνουν τις ομάδες μας. Έχουμε παιδιά με πολύ ταλέντο και ειδικά η ομάδα μας των κορασίδων θα αποτελείται από κορίτσια που θα είναι και ένα και δυο χρόνια μικρότερες από την ηλικία της κατηγορίας και θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές ώστε να  χτίσουμε και τις επόμενες γενιές».