ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η συνέντευξη Τύπου των Final-4 στην Πάτρα!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (2/2) στο Εθνικό κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» της Πάτρας, η συνέντευξη τύπου των Final-Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών. Από πλευράς Ολυμπιακού, μίλησαν οι προπονητές των ομάδων μας, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και Αλεξάνταρ Τσίριτς και οι αρχηγοί, Ντίνος Γενηδουνιάς και Μαργαρίτα Πλευρίτου.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο των δηλώσεων των «ερυθρόλευκων»:

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Θέλω να ευχαριστήσω την Πάτρα για τη φιλοξενία. Είναι μοναδικό που το κύπελλο ανδρών και γυναικών διεξάγονται πάλι μαζί. Θα γίνουν πολύ ωραία παιχνίδια. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ και καλή επιτυχία».

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Θα είναι ενδιαφέρον αυτό το φάιναλ φορ. Οι ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, δείχνουν συνεχώς τη βελτίωσή τους. Το κύπελλο όλοι το ξέρετε πως είναι ξεχωριστό γιατί είναι νοκ άουτ οι αναμετρήσεις. Θεωρώ πως όλοι οι αγώνες θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και για εμάς αλλά και τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το φάιναλ φορ».

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Έχουμε δουλέψει και έχουμε προετοιμαστεί για το φάιναλ φορ. Είναι το πρώτο κύπελλο και για εμάς είναι σημαντικό, γιατί θα παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και γιατί μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Πιστεύω στους παίκτες μου και στην ομάδα. Ο ημιτελικός με τη Βουλιαγμένη δεν έχει καμία σχέση με το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δέκα ημέρες. Είναι ένα άλλο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Εύχομαι ο κόσμος, οι παίκτες, όλοι να απολαύσουν τα παιχνίδια και στο τέλος ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το κύπελλο».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε στην Πάτρα. Μια πόλη που έχει δείξει την αγάπη της για το άθλημα. Είμαι σίγουρος πως θα έχει αρκετό κόσμο το κολυμβητήριο που θα έρθει για να απολαύσει πόλο υψηλού επιπέδου. Ο ημιτελικός με τη Βουλιαγμένη θα είναι ένα όμορφο ματς. Έχουμε την πίεση του φαβορί. Στο κύπελλο έχουμε δει πολλές εκπλήξεις στο παρελθόν και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο πλάνο μας. Έχουμε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες ημέρες για αυτό το ματς όπως είπε και ο προπονητής μας και ευελπιστώ όχι μόνο στα λόγια, να δείξουμε πως είμαστε φαβορί και μέσα στην πισίνα».