ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κρίσιμη «αποστολή» στη Βουδαπέστη!

Με προορισμό τη Βουδαπέστη, για μία ακόμη «μάχη» στο Champions League, αναχώρησε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, την Πέμπτη (23/11) το μεσημέρι. Την Παρασκευή (24/11) στις 20:00 (LEN TV), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν την Ουίπεστ στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, με στόχο το «διπλό». Οι «ερυθρόλευκες» του Δημήτρη Κραβαρίτη, που βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους με «τρία στα τρία» και εννιά βαθμούς, θέλουν τη νίκη στην έδρα της Ούιπεστ, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του βασικού τους στόχου, την πρόκρισή στο Final-4 του Champions League.

Δηλώσεις:

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Η 4η αγωνιστική για το Champions League. Είναι παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Η Ούιπεστ είναι άλλη ομάδα στην έδρα της και παίζει και το τελευταίο της… χαρτί, αναφορικά με την πρόκριση. Εμείς, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση».

Βάσω Πλευρίτου: «Μια ακόμα ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στην ουγγρική Ούιπεστ. Γνωρίζουμε, ότι είναι θα είναι αρκετά πιο δύσκολη αναμέτρηση, συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ανυπομονούμε να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα».