ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κρίσιμη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία!

Ένα ακόμα κρίσιμο ματς, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, δίνει την Κυριακή (17/4) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 19:00 (ΕΡΤ Sports) τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, για την 8η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League, με μοναδικό στόχο τη νίκη, με την οποία θα συνεχίσουν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Θρύλος θέλει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη, αφού μετά τη «μάχη» με τους «ασπρόμαυρους», υποδέχεται την Μεγάλη Πέμπτη (21/4) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 9η «στροφή» του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους δύο κρίσιμα ματς, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, στα οποία είναι αποφασισμένοι να παλέψουν, ώστε να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Το ματς με τον ΠΑΟΚ πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με το σωστό πνεύμα και την κατάλληλη συγκέντρωση. Πρέπει και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το τελευταίο μεταξύ μας ματς στο Κύπελλο, για να πάρουμε κάποιες ιδέες που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε. Η νίκη είναι το μόνο που θέλουμε και θα παλέψουμε».

Νίκολα Μιγιαήλοβιτς: «Ξέρουμε ότι πρέπει να πάμε για τη νίκη. Είναι ξεκάθαρο! Είναι από τους πιο καθοριστικούς αγώνες της σεζόν. Είναι σαν… τελικός για την ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε, για να μείνουμε κοντά στην κορυφή και μετά, να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό στο σπίτι μας, για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα την Κυριακή. Πάμε για τη νίκη. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να τα καταφέρουμε».