ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κρίσιμη «μάχη» στην Ηλιούπολη!

Τη «μάχη» του πρωταθλήματος συνεχίζει, την Παρασκευή (26/5), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Στις 19:30 (OSFP TV), οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για τον κρίσιμο τέταρτο τελικό των πλέι οφ της Handball Premier, με μοναδικό στόχο το 2-2 στη σειρά. Ο Θρύλος επιστρέφει στην έδρα του, όπου θέλει να κερδίσει το τέταρτο ματς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και να οδηγήσει τη σειρά στον πέμπτο και τελευταίο τελικό, διεκδικώντας μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία για τον τέταρτο αγώνα της σειράς, αυτή τη φορά στην έδρα μας. Πιστεύω, ότι όλη η ομάδα έχει αντιληφθεί τι πρέπει να κάνει, ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά, να το πάμε 2-2 και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, που είναι δίπλα μας έτσι κι αλλιώς από την πρώτη μέρα, για να κάνουμε το 2-2. Σε μία τέτοια σειρά, μετράει το ποιος το θέλει περισσότερο, αυτός που έχει την τύχη με το μέρος του και φυσικά, αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Μπάμπης Δομπρής: «Πρόκειται για ένα ματς δίχως... αύριο για εμάς. Είμαστε οι πρωταθλητές και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στην έδρα μας και να πάμε σε πέμπτο παιχνίδι τη σειρά των τελικών».