ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας στο Ρέντη!

Μετά τη σπουδαία πρόκριση στη φάση των «4» του Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» της Volley League. Την Δευτέρα (30/1) στις 18:00 (YouTube/ESAP TV), ο Θρύλος υποδέχεται τον Άθλο Ορεστιάδας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο ένα ακόμα «καθαρό» τρίποντο. Κόντρα στην ομάδα της Ορεστιάδας, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και να κατακτήσουν άλλη μία νίκη στην έδρα τους, την 11η σε 12 ματς στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Θα είναι ένας σημαντικός αγώνας, για να κερδίσουμε βαθμούς για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς και να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας, μετά τον νικηφόρο αγώνα στην Ευρώπη».

Νίκος Ζουπάνη: «Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν είναι ποτέ εύκολο. Εμείς ερχόμαστε με τη φορά του ευρωπαϊκού και θέλουμε να κρατήσουμε το νικηφόρο σερί. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε μια καθαρή νίκη μέσα στο Ρέντη».

Video

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας | 12η αγ VOLLEY LEAGUE 2022-23 | Live Streaming ESAP TV