ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στο πλαίσιο του προγράμματος APPLE!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στη Μαρίνα Ζέας για τους μικρούς αθλητές και με τη συμμετοχή Ιατρών, Ψυχολόγων, γυμναστών! Προπονητές και αθλητές προάγουν καθημερινά το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του προγράμματος APPLE.

Στην πολυαθλητική ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογος μας στην Μαρίνα Ζέας του Πειραιά, μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές και να παίξουν τα αγαπημένα τους αθλήματα!

Που αποσκοπεί το πρόγραμμα APPLE; Στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών, ιδιαίτερα των νέων παιδιών, για τη σημασία της άσκησης και της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται, με τον Ολυμπιακό να διοργανώνει μια σειρά ημερίδων και σεμιναρίων, όπως αυτός που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 19/3.

Οι δράσεις στα σχολεία του Πειραιά, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ! Συνεχίζονται και τον Ιούνιο. Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στην Ρώμη για το final meeting του προγράμματος, το οποίο χρηματοδοτείται από την ΕΕ, σε συνεργασία 9 ευρωπαϊκών αθλητικών συλλόγων και οργανώσεων.