ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Μώραλης: «Θα κάνουμε ανάλογα πράγματα, στη θάλασσα και όχι μόνο»

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο «Piraeus Street Relays». 

Μάλιστα ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την συμμετοχή του με πολλούς αθλητές από όλα τα τμήματα η οποία τόνισε ότι δίνει διαφορετική δυναμική σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. 

Παράλληλα αποκάλυψε ότι στις σκέψεις της δημοτικής αρχής είναι η διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων το επόμενο διάστημα με άξονα διαφορετικά αθλήματα και με κύρια κατεύθυνση την θάλασσά. 

Αναλυτικά ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε στο osfp.gr: «Νομίζω ότι λείπανε αυτές οι μέρες οι γιορτινές, χαράς και αθλητισμού από την πόλη του Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια δεν συνέβαινε τίποτα αθλητικό στον Πειραιά, μέσα στην πόλη με τη συμμετοχή των δημοτών. Νομίζω ότι είχαν ένα έλλειμμα οι Πειραιώτες για αυτό και η πολύ μεγάλη διάθεση και η συμμετοχή τους και στο event του Οκτωβρίου και σε αυτό. Ήταν μια ωραία ιδέα αυτή με το «Street Relays», κάτι καινούργιο, τουλάχιστον εγώ δεν το γνώριζα. Μας βοήθησε και ο καιρός ήταν μια καλή μέρα με μεγάλη συμμετοχή, μεγάλοι σύλλογοι. Να ευχαριστήσω και τον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του με πολλούς αθλητές από διάφορα τμήματα και η συμμετοχή αυτή δίνει μια διαφορετική δυναμική σε κάθε διοργάνωση στην πόλη του Πειραιά. Θα κάνουμε ανάλογα πράγματα όχι μόνο δρομικά αλλά και με άνοιγμα σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα κυρίως στη θάλασσα και όχι μόνο. Νομίζω ότι δεν μπορεί να μην γίνει κάτι που να έχει σχέση με τη θάλασσα. Εμείς είχαμε βγει με το σύνθημα «ο Πειραιάς κοιτάζει τη θάλασσα. Είμαστε μια πόλη με μια πολύ ωραία ακτογραμμή, μια πόλη λιμάνι και εννοείται ότι είμαστε σε συνεννόηση και με τον Ολυμπιακό και με άλλα σωματεία και με αθλητές με παγκόσμιους πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες τον Αιμίλιο Παπαθανασίου και άλλους ώστε να δούμε τι αθλητικό δρώμενο μπορούμε να διοργανώσουμε που να έχει αναφορά και στη θάλασσα Αλλά και τα ομαδικά αθλήματα και όλα τα αθλήματα είναι μέσα στο μυαλό μας ώστε να μπορέσουμε στη διάρκεια ενός έτους να κάνουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα με άξονα διαφορετικά αθλήματα».