ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Νίκη (5-10) στο Περιστέρι και τώρα... Final-4!

Το «16 στα 16» στο πρωτάθλημα της Α1 πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, οι νταμπλούχοι Ελλάδας πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Περιστερίου, αφού επικράτησαν με 10-5. Μετά την επικράτηση με 14-6 κόντρα στη Βουλιαγμένη, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Θρύλος επέστρεψε νικηφόρα στις εγχώριες υποχρεώσεις του, διευρύνοντας το σερί που «τρέχει» στο πρωτάθλημα. Στο κολυμβητήριο του Περιστερίου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση, προηγήθηκαν με 4-0 στην πρώτη περίοδο και 5-1 στο ημίχρονο, φτάνοντας με ευκολία στην τελική επικράτηση, καθώς στην τελευταία περίοδο «βρήκαν» τέσσερις φορές δίχτυα, για το τελικό 10-5.

Μετά τη νίκη επί του ΓΣ Περιστερίου, ο Ολυμπιακός στρέφει, πλέον, την προσοχή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα πάρει μέρος στο Final-4, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, την Παρασκευή (3/2) και το Σάββατο (4/2). Με το ματς στο Περιστέρι να αποτελεί μια δυνατή προετοιμασία για τους νταμπλούχους Ελλάδας, ενόψει του Final-4.

Εξαιρετική εμφάνιση στο Περιστέρι από τον αρχηγό του Θρύλου, Ντίνο Γενηδουνιά, ο οποίος μέτρησε έξι γκολ, με τον Φουντούλη να σκοράρει δύο. Από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μουρίκης και Παπαναστασίου.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-1, 2-1, 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Βάμος, Γενηδουνιάς 6, Φουντούλης 2, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γραμματικός, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

Δηλώσεις:

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Ήταν ένας αγώνας, που θέλαμε να δώσουμε έμφαση, γιατί σε λιγότερο από μια βδομάδα έχουμε έναν ημιτελικό Κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη. Αμυντικά, ήμασταν αρκετά καλοί, επιθετικά ενώ είχαμε καλές κινήσεις και καλή κυκλοφορία, δεν εκμεταλλευτήκαμε πολλές ευκαιρίες που είχαμε. Παρόλα αυτά, ήρθε μια εύκολη σχετικά νίκη, που θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη».