ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ξέρει τις δυσκολίες...

Την προετοιμασία του για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζενίτ Καζάν ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης (20/1) ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται από τη Δευτέρα στο Καζάν προπονήθηκαν δυο φορές, το πρωί κάνοντας βάρη στο γυμναστήριο και το απόγευμα με πρόγραμμα στο γήπεδο.

Άπαντες στο ερυθρόλευκο "στρατόπεδο" γνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης και στόχος είναι μια καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση. Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του 2015 CEV DenizBank Volleyball με τη   Ζενίτ Καζάν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (21/1) θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTEsport 6.

Η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Θανάση Μαρούλη, Μίλαν Γιούρισιτς, Αντρέι Ντιάτσκοφ, Γιώργος Στεφάνου, Κωνσταντίνος Προύσαλης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ενέα Τζελάτι, Σωτήρης Σωτηρίου, Κάρσον Κλαρκ, Χρήστος Βολουδάκης Γιάννης Τακουρίδης.

Καζάζης: «Θα παίξουμε ελεύθερα»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το παιχνίδι με τη Ζενίτ Καζάν: «Γνωρίζαμε από την αρχή που έγινε η κλήρωση ότι η Ζενίτ είναι μια πάρα πολύ καλά ομάδα. Εμείς θα αγωνιστούμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προσπαθήσουμε για ότι μπορούμε. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε ελεύθερα και απο κει και πέρα ότι καλύτερο μπορεί να έρθει. Θα τη σεβαστούμε τη Ζενίτ, δεν θα τη φοβηθούμε και από κει και πέρα θα παίξουμε ελεύθερα ».

Γιούρισιτς: «Να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Μίλαν Γιούρισιτς τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ότι περιμένουμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο κόντρα στη Ζενίτ. Ωστόσο σίγουρα θέλουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε πιο έτοιμοι για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Ρέντη με αντίπαλο την Αυστριακή ομάδα. Μεταξύ αυτών των δυο αγώνων δεν έχουμε υποχρεώσεις στην Ελλάδα αφού μετατέθηκε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να παρουσιάσουμε σημάδια βελτίωσης στον τρόπο παιχνιδιού μας και ενόψει του League Cup που πλησιάζει ».