ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ξανά μαζί με τον κόσμο του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Έτοιμη για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα είναι η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται το Σάββατο (18/9) στις 20:30 (ERT Sports) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», τον Διομήδη Άργους με στόχο να εκκινήσει νικηφόρα τις επίσημης υποχρεώσεις της την φετινή αγωνιστική σεζόν.  Οι Πειραιώτες που μετά από το μεγάλο διάστημα των περιορισμών λόγω COVID-19, από τον Μάρτιο του 2020, θα έχουν και πάλι την συμπαράσταση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής. Τα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο, εντοπίζονται στη δεδομένη απουσία του Βούκασιν Ρακότσιγια.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Διομήδη αποτελούν οι: Κώστας Κοτανίδης, Αλέξανδρος Κουκουλάς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Μάρκο Μπούντιτς, Μάρκο Τερλέτσκι, Ταξιάρχης Παπαδημητρίου, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Δομπρής Θοδωρής Δεληχρήστος, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Νίκος Πασσίας, Άνχελ Μοντόρο, Στέφανος Μιχαηλίδης

Καρασαββίδης: «Να πανηγυρίσουμε ξανά με τους φιλάθλους μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης ενόψει της αναμέτρησης με τον Διομήδη Άργους ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αρχικά εύχομαι καλή σεζόν σε όλο τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Θέλω απλά να καλέσω τον κόσμο μας που τόσο μας έχει λείψει, να του παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παλεύει και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβάζει και την ποιότητά της. Είμαστε ανυπόμονοι να πανηγυρίσουμε ξανά με τους φιλάθλους μας ».