ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ξεκίνησαν προετοιμασία οι πρωταθλητές Ελλάδας!

Την προετοιμασία της για την αγωνιστική σεζόν 2022-23 ξεκίνησε την Τετάρτη (3/8) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων (Ρόμπερτ Βέμπερ, Ολιβιέρ Νιόκας, Ελμίρ Γκράτζαν, Βασίλης Λιόλιος). Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν τη σκληρή δουλειά, με πρώτο χρονικά στόχο την κατάκτηση του Super Cup Ελλάδας, κόντρα στην Πυλαία, στις 10/9. Την Τρίτη (2/8), οι αθλητές του Θρύλου είχαν γυμναστήριο, ενώ σήμερα, Τετάρτη, ξεκίνησαν και επίσημα την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καρασαββίδη.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Δεν μας αγχώνει το ότι πήραμε το Πρωτάθλημα πέρυσι, ξεκινάμε το ίδιο, να ενσωματώσουμε τα καινούργια παιδιά, να φτιάξουμε την ομάδα και μετά να ασχοληθούμε με τους τίτλους! Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει, ξεκινάμε με την άμυνα. Θα προσπαθήσουμε φέτος να τρέξουμε λίγο παραπάνω από πέρυσι, έχουμε τους παίκτες να το κάνουμε».

Πέτρος Κανδύλας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάμε σήμερα. Οι στόχοι στον Ολυμπιακό είναι πάντα ίδιοι. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και εύχομαι και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα, ο κύριος κορμός έμεινε. Κάναμε και πολύ ποιοτικές προσθήκες, με παίκτες τεράστιας αξίας, όπως ο Βέμπερ, ο Νιόκας και όχι μόνο. Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά! Δεν έχουμε άγχος επειδή πήραμε το περσινό Πρωτάθλημα, είμαστε έμπειροι παίκτες, τα κεφάλια μέσα, σκληρή δουλειά και στο τέλος, ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει».

Βύρων Παπαδόπουλος: «Καλή σεζόν να έχουμε όλοι. Το σημαντικότερο, είναι να μείνει η ομάδα μακριά από τραυματισμούς, να είμαστε γεροί όλοι. Ξεκινάμε με αρκετή διάθεση και πολλές ευθύνες, στόχος μας στην προετοιμασία είναι να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται. Οι στόχοι της χρονιάς παραμένουν ίδιοι. Θέλουμε το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο, ενώ φέτος έχουμε και την ευρωπαϊκή πρόκληση. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, που η ομάδα κράτησε τον κορμό της, ενώ οι προσθήκες που έγιναν είναι παίκτες με πραγματικά μεγάλη καριέρα. Δουλειά δικιά μας είναι, να τους βάλουμε στο κλίμα, να καταλάβουν ότι οι στόχοι της ομάδας είναι ψηλοί».