ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι!

Έτοιμη για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία την Τρίτη (21/9) στις 19:00 (COSMOTESPORT7HD)  υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Αστερίξ στο πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αποκτώντας το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο την ερχόμενη Τρίτη (28/9).

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αστερίξ αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμανουηλίδου, Φερονίκη Ζιώγα, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αγγελίνα Συριστατίδη, Βίλμα Σάλας, Μαριάνα Αντράντε Κόστα, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου. Εκτός διάθεσης του τεχνικού επιτελείου, είναι η  Ξένια Κακουράτου η οποία αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και θα προφυλαχθεί.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενόψει της αναμέτρησης με την Αστερίξ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Αστερίξ, ωστόσο υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών τα οποία πρέπει να ξεπεράσουμε. Προερχόμαστε από τα δυνατά φιλικά στην Τουρκία, όπου αντιμετωπίσαμε τρεις από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με μεγάλη ποιότητα και πολύ καλές αθλήτριες. Ήταν πολύ χρήσιμα φιλικά για εμάς γιατί μάθαμε πολλά πράγματα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αστερίξ, η οποία είναι μια καλή και νεανική ομάδα. Μια από τις καλύτερες στο Βέλγιο, που παίζει ωραίο και οργανωμένο βόλεϊ.  Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν οι φίλαθλοι μας να μας υποστηρίξουν. Πέρασε ένας χρόνος όπου η κατάσταση στα γήπεδα ήταν περίπλοκη και η ομάδα στερήθηκε την παρουσία τους. Τους περιμένουμε να έρθουν και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα, τον οποίο τον θέλουμε πάρα πολύ».