ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι δηλώσεις των πρωταθλητών!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης  μετά την απονομή του 30ου πρωταθλήματος είπε: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα μετά από δύσκολη χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι. Αυτό ήθελε πολύ σκληρή δουλειά μέσα από τις δυσκολίες και μέσα από τον  κορονοϊό. Όσο περνούν τα χρόνια κάνουμε αυτοκριτική, διορθωνόμαστε και έτσι ήρθα και πάλι για να πάρουμε τον τίτλο. Το έμψυχο δυναμικό ήταν εξαιρετικό. Συγχαρητήρια σε όλους».

Ο MVP Βίκος Cola του πρωταθλήματος Κώστας Στιβαχτής είπε: «Χαιρόμαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το δικαιούμασταν και πάμε να πάρουμε και το Λιγκ Καπ. Η ομάδα μας πέρασε δύσκολα με τον κορονοϊό, αλλά επιστρέψαμε δυναμικά, νικήσαμε τα δύσκολα ματς και πήραμε δίκαια τον τίτλο. Δεν ξέρω εάν θα σταματήσω την καριέρα μου. Είμαι σε καλή κατάσταση αλλά δεν θέλω να προεξοφλήσω τίποτα».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης τόνισε: «Ο Ολυμπιακός ήταν μία αλλαγμένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Στα αποδυτήρια είμαστε μία οικογένεια και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Έχουμε σπουδαίους παίκτες. Ο Φρομ είναι από τους καλύτερους ακραίους στην Ευρώπη, ο Μιγιαϊλοβιτς έχει μεγάλες παραστάσεις από το εξωτερικό και ο Έγκλεσκαλνς έχει πάρει πρωτάθλημα Γαλλίας. Μέσα από τις δυσκολίες του κορονοϊού καταφέραμε όλοι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Τη φετινή σεζόν την αφιερώνω σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, την διοργανώτρια αρχή και όλους όσοι συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί αυτό το πρωτάθλημα. Όσο μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσω. Θέλω δύο χρόνια ακόμα να είμαι στο γήπεδο. Θέλω να ασχοληθώ και με την προπονητική αλλά όλα στην ώρα τους».

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Δημήτρης Ζήσης δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Κάθε μέρα είχαμε στο μυαλό μας το στόχο του πρωταθλήματος. Είχαμε ένα πρωτάθλημα με μεγάλη διακοπή, μετά περάσαμε όλοι κορονοϊό αλλά μέσα από αυτές τις δυσκολίες τα καταφέραμε. Εφέτος ήταν πιο δύσκολη χρονιά, άλλαξα ομάδα και ήταν ένα επιστέγασμα της δουλειάς μου. Κοιτάμε πλέον το Λιγκ Καπ».

Ο Κρίστιαν Φρομ ανέφερε με τη σειρά του τα εξής: «Σήμερα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και φτάσαμε δίκαια στην τελική επικράτηση. Αξίζαμε το πρωτάθλημα γιατί σε όλα τα ματς δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Είμαι χαρούμενος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αλλά κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε και το Λιγκ Καπ».