ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι Πρωταθλητές στην Κωπηλασία & το καγιάκ φοράνε Ερυθρόλευκα

Τα Ναυταθλητικά τμήματα Κωπηλασίας & Καγιάκ SUP του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. σας εύχονται  καλή σχολική χρονιά και σας καλούν να ενταχθείτε στο δυναμικό του συνδέσμου μας. Οι σχολές μας απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-12 ετών για το Καγιάκ & SUP και 11+ για την Κωπηλασία οι Εγγραφές και οι προπονήσεις των νέων αρχαρίων έχουν ξεκινήσει για τη νέα σεζόν.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Σ.Φ.Π εδώ και πολλά χρόνια αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη του για τα παιδιά και τον αθλητισμό. Οι ακαδημίες του στο Καγιάκ και την Κωπηλασία για δεκαετίες τώρα διαπλάθουν την προσωπικότητα και το αθλητικό ταλέντο των παιδιών μας.

Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους μικρούς φίλους μας να ασχοληθούν με το καγιάκ και την κωπηλασία, μέσα από επιλεγμένες παιδαγωγικές δραστηριότητες έχουμε στόχο να αναδείξουμε την προσωπικότητα τους και το αθλητικό τους ταλέντο.

Είναι αθλήματα τα οποία έχουν ευεργετικά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό με αποτελέσματα την άριστη φυσική κατάσταση και ψυχική υγεία.

Τα παιδαγωγικά μαθήματα γίνονται στις Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις στην Καστέλα

Η ηλικία των παιδιών που μπορεί να συμμετάσχει είναι από 5χρ. και άνω.

Η προπόνηση γίνεται με ειδικά σκάφη και όλος ο εξοπλισμός παρέχεται δωρεάν.

Υγιεινή-Αποδυτήρια: ο Σύνδεσμος διαθέτει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες  πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής.

Εκτιμούμε ότι μέσα από την καλή συνεργασία στο μέλλον θα έχουμε ακόμη καλύτερους μαθητές και αθλητές.

Ελάτε να γνωρίσετε τους Πρωτοπόρους & Πρωταθλητές στα Ναυτικά Αθλήματα με τρία δωρεάν μαθήματα.

 

T. +302104190902