ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ολυμπιακός και winmasters, συνεχίζουμε μαζί!

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (5/4) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας, η παρουσίαση της επέκτασης της χορηγίας με την winmasters, για τη φετινή σεζόν. Η γνωστή στοιχηματική εταιρία συνεχίζει να στηρίζει τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού σε μια περίοδο δύσκολη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.  Στη διαδικασία της συνέντευξης Τύπου, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Νάκος, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών Κώστας Στιβαχτής και η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών, Άλκηστη Αβραμίδου ενώ από την πλευρά της winmasters, το παρών έδωσε o Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Θωμάς Τζόκας.

Δ. Νάκος: «Ισχυρό Brand Name, με ραγδαία εξέλιξη η winmasters»

Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, κ. Δημήτρης Νάκος τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε κι εφέτος στο πλευρό μας τη winmasters και μας βοηθάει στην εκπλήρωση των στόχων μας στις εγχώριες και στις διεθνείς διοργανώσεις. Η χορηγική αυτή συνεργασία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αυτή την περίοδο που περνά δύσκολες στιγμές ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, εν μέσω πανδημίας. Η winmasters είναι ένα ισχυρό Brand Name με ραγδαία εξέλιξη και ως Ολυμπιακός ευχόμαστε να έχει ιδιαίτερες επιτυχίες, όσες επιτυχίες έχουν και οι ομάδες μας τις οποίες στηρίζει εμπράκτως τα τελευταία δύο χρόνια».

Θ. Τζόκας: «Έχουμε τη χαρά να στηρίζουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters, Θωμάς Τζόκας δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ στα γραφεία του Ολυμπιακού ΣΦΠ, έστω και σε συνθήκες πανδημίας. Είναι η δεύτερη χρονιά που έχουμε τη χαρά να στηρίζουμε τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του συλλόγου που έχουν αυτή τη στιγμή αγωνιστικές υποχρεώσεις. Επίσης, θα είναι μεγάλη η χαρά να δούμε σύντομα και σαν φίλαθλοι τα γήπεδα ξανά γεμάτα.  Εφέτος ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για την winmasters. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να καθιερωθούμε στην ελληνική αγορά κι έχουμε επενδύσει στον αθλητισμό. Θεωρούμε πως το κομμάτι των χορηγιών είναι μία ανταποδοτική προσπάθεια, που έκανε η εταιρεία μου ώστε να στηρίξουμε τον αθλητισμό. Ήταν, λοιπόν, μία χρονιά που μπορέσαμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην στήριξη του ελληνικού αθλητισμού.

Να σας ευχαριστήσω που έστω και υπό αυτές τις συνθήκες (τηλεδιάσκεψη) δίνουμε αυτή τη συνέντευξη Τύπου. Ελπίζω να μας δοθεί η δυνατότητα να στηρίζουμε τον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια. Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν η συνεργασία με τον Ολυμπιακό, ο κ. Τζόκας επεσήμανε ότι: «Θα κάνουμε μία συζήτηση με τον πρόεδρο και ελπίζω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το θέλουμε πολύ, το θέλουν και οι δύο πλευρές, αλλά πριν μπουν οι υπογραφές δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά συνεργασίας και ελπίζουμε να υπάρξει και  τρίτη και τέταρτη και πέμπτη. Αυτή είναι η θέληση η δική μας»

Στιβαχτής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη winmasters»

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, Κώστας Στιβαχτής δήλωσε με τη σειρά του: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη winmasters που συνεχίζει να είναι μαζί μας και  κοντά μας σε χρόνια πολύ δύσκολα για τον αθλητισμό. Αυτό δείχνει πόσο σημαντική είναι αυτή η χορηγία και να έχουμε συμπαίκτη μία εταιρεία που μας πιστεύει και επιθυμεί να συμπορευτεί μαζί μας στον πρωταθλητισμό. Για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε και μακάρι να έχουμε τη WinMasters για πολλά ακόμη χρόνια στο πλευρό μας».

Αβραμίδου: «Είναι χαρά μας που για δεύτερη χρονιά στέκεστε στο πλευρό μας»

Η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών, Άλκηστη Αβραμίδου ανέφερε: «Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ευχαριστώ και στη winmasters και στον κ. Τζόκα προσωπικά. Είναι χαρά μας που για δεύτερη χρονιά στέκεστε στο πλευρό μας. Σας εμπιστευόμαστε και μας εμπιστεύεστε και όπως είπα και πέρσι θέλουμε να σας το ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και ίσως με ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, που ήρθε η ώρα να έρθει ξανά εδώ».

 

 

Video

Ολυμπιακος Σ. Φ. Π. - winmasters