ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ο Θρύλος έτοιμος για τον τρίτο τελικό!

Τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος δίνει την Δευτέρα (16/5) στη Χαλκίδα η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 20:00 (ΕΡΤ 3) την ΑΕΚ, ως φιλοξενούμενος στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης», στον τρίτο τελικό της Handball Premier. Οι «ερυθρόλευκοι», με δύο νίκες επί των «κιτρινόμαυρων» στη Χαλκίδα, βρίσκονται στο 2-0 και χρειάζονται μία ακόμη επικράτηση, ώστε να κάνουν το 3-0 στη σειρά των τελικών και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Νιώθουμε αισιόδοξοι για τη συνέχεια της σειράς των τελικών. Στο προηγούμενο ματς, προσπεράσαμε τον κίνδυνο του… αγνώστου, που έφερε το νέο τεχνικό Τιμ της ΑΕΚ. Θεωρούμε, ότι έχουμε τους κατάλληλους παίκτες, για να ανταπεξέλθουμε στη νέα τακτική προσέγγιση του αντιπάλου. Στο επόμενο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να αντιπαρατάξουμε πάλι το μεγάλο μας θέλω, απέναντι στο ταλέντο της ΑΕΚ και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες που μπορεί να ξαναπροκύψουν από το γεγονός ότι δουλεύουν λίγο καιρό μαζί με τον νέο προπονητή».

Άνχελ Μοντόρο: «O αυριανός τελικός είναι ο πιο καθοριστικός της σειράς και γνωρίζουμε όλοι, ότι δεν θα είναι εύκολο. Δουλεύουμε σκληρά για όλη τη σειρά, η οποία μπορεί να φτάσει και στα πέντε παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να έχουμε προβάδισμα και αν δεν έχουμε, να είμαστε κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια, ώστε να βρούμε λύσεις να κερδίσουμε».