ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Ο Ολυμπιακός στη συνάντηση των Βρυξελλών

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλες μεταξύ 12 πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης που μετέχουν στο Sport&Support (του προγράμματος Erasmus+) έδωσε το "παρών" ο Ολυμπιακός. Το μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο εκπροσώπησαν η Γενικής Αρχηγός Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο μάνατζερ του τμήματος Κολύμβησης Σπύρος Μπιτσάκης και η Μαρία Σπαλαράκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ο απολογισμός των δράσεων της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Παράλληλα προβλήθηκαν και βίντεο με παρουσιάσεις των δράσεων.

Τον Ολυμπιακό συνεχάρησαν άπαντες για τη ξεχωριστή παρουσίαση και για τις πρωτοβουλίες που πήρε τη φετινή σεζόν. Ενδεικτική ήταν η ξεχωριστή αναφορά που έκανε ο υπεύθυνος του προγράμματος  Federico Eichberg, (πρόεδρος και ιδρυτής της συγκεκριμένης δράσης).

 

Παρουσία όλων των εκπροσώπων των συλλόγων τόνισε πως "Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Όλες οι απαιτήσεις του project έχουν γίνει και έχουν υλοποιηθεί όπως πρέπει. Η ομάδα από τον Πειραιά αποτελεί έναν από τους καλύτερους συνεργάτες του προγράμματος και ένα ευρωπαϊκό πολυαθλητικό project χωρίς την συμμετοχή του Ολυμπιακού είναι σαν να γεννιέται ένα παιδί και να μην του δίνεις όνομα".