ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πέντε μετάλλια στο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας

Με περισσότερους απο 10 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών συμμετείχε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα κλειστής Κωπηλασίας που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας. Αξίζει να σημειωθεί η αρτιότητα των αγώνων και η μέριμνα για ασφάλεια που παρείχε η Ομοσπονδία στους αθλητές μας. Ο απολογισμός των πρωταθλητών μας ήταν 5 μετάλλια εκ των οποίων 1 χρυσό, 3 ασημένια και 2 χάλκινα.

Αποτέλεσμα Πρωταθλήματος: 

1η θέση-χρυσό μετάλλιο: Ρεβίθη Γεωργία κατηγορία Γυναικών

2η θέση-ασημένιο μετάλλιο: Στυλιανουδάκης Ευάγγελος κατηγορία Ελαφρών Βαρών Ανδρών

2η θέση-ασημένιο μετάλλιο: Γούλιαρη Δήμητρα κατηγορία Γυναικών

2η θέση-ασημένιο μετάλλιο: Πετρίδη Μαριάννα κατηγορία 12 ετών Γυναικών

3η θέση-χάλκινο μετάλλιο: Κοντραφούρη Νεφέλη κατηγορία Ελαφρών Βαρών Γυναικών

3η θέση-χάλκινο μετάλλιο: Καλαϊτζής Μιχάλης κατηγορία Ανδρών

4η θέση: Ευκαρπίδης Ηλίας κατηγορία Ελαφρών Βαρών Ανδρών

5η θέση: Φρούντζα Ειρήνη κατηγορία 19-29 Γυναικών

14η θέση: Χατζή Βαρβάρα κατηγορία 15-16 ετών

Ο προπονητής του αγωνιστικού, Τάσος Μαρίνος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την επιτυχία.  Εύχομαι καλη Χρόνια σε ολους με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες».

Ο προπονητής της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας Δημοσθένης Κούβαρης επεσήμανε: τα εξής: «Άξιοι Πρωταθλητές οι γηγενείς αθλητές του Ολυμπιακού μας, από τις ακαδημίες μας τα κατάφεραν σπουδαία στο Πρωτάθλημα . Η συνεργασία που έχουμε ως ομάδα ειναι μοναδική. Ευχαριστώ ολους όσους βοηθούν την προσπάθεια μας».

Ο Έφορος των Ναυταθλητικών Τμημάτων του Ολυμπιακού, Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Πρωτοπόρος και πρωταθλητής στην Κωπηλασία! Μπράβο στους αθλητές του Θρύλου μας είναι άξιοι νικητές, μπήκαμε στο 2018 δυνατά και φέραμε τα πρώτα πρωταθλήματα στον σύλλογο κάναμε καλο ποδαρικό στο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών. Επίσης συγχαρητήρια στους γονείς για τη βοήθεια τους που ήταν αμέριστη.  Ετοιμαζόμαστε για τους επόμενους αγώνες».