ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πανέτοιμος για το διπλό στη Λεωφόρο!

Με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Γιαννακόπουλος», θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports3. H ομάδα της Ελένης Καπογιάννη θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, που έχει συνοδευτεί από εξίσου ωραίες εμφανίσεις, στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν με τη Νίκη Λευκάδας (εκτός έδρας) και τον Άρη Πετρούπολης (εντός έδρας). Tα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού εντοπίζονται στις Παπαμιχαήλ, Μπόνη και Νικολαϊδου οι οποίες αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή αλλά οι συμμετοχές τους θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή.

Καπογιάννη: «Πάμε για τη νίκη»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη αναφερόμενη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε στο osfp.gr : «Είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε στο ντέρμπι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».  

Γκοτζή: «Θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα»

Η μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού, Νατάσα Γκοτζή που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό της δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Eίναι τo πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Έχει πέρα από αυτό το χαρακτήρα και βαθμολογική σημασία. Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Σίγουρα και η παρουσία του κ. Μαρινάκη στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας ήταν για εμάς κάτι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε πολύ καλά την κρισιμότητα του παιχνιδιού αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Αγωνιστικά είμαστε απόλυτα έτοιμες και το μόνο που απομένει είναι να πετύχουμε το μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης για να πανηγυρίσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε ατομικό επίπεδο, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου νιώθω έτοιμη να βοηθήσω και εγώ σε αυτό το παιχνίδι. Το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρηθήκαμε από ορισμένους τραυματισμούς, αλλά σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν πονάει κάνεις  και θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα».