ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Νεάνιδες!

Πρωταθλητής Ελλάδας στις Νεάνιδες αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 17-4 της Βουλιαγμένης στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου.  Η ομάδα του Κώστα Χατζηδάκη πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση. Στον ημιτελικό που είχε προηγηθεί το πρωί την Κυριακής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 21-0 του Εθνικού ενώ είχε επιβληθεί με 12-1 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο παιχνίδι του Α’ Ομίλου.  Έτσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις Κορασίδες με τη νίκη 7-3 επί της Βουλιαγμένης, η Ακαδημία Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο. Στη φάση των ομίλων οι «ερυθρόλευκες» είχαν καταλάβει την πρώτη θέση με 9 βαθμούς, με το ΝΟΒ να ακολουθεί με 6,  τη ΝΕ Πατρών με 3 και τον Πανιώνιο με 0.

Στο παιχνίδι με το ΝΟΒ οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 9-4 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος με οδηγό την εξαιρετική άμυνα η ομάδα του Κώστα Χατζηδάκη δεν δέχτηκε κανένα τέρμα και πετυχαίνοντας 8 γκολ έφτασε πανηγυρικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-1, 4-0. 4-0

Ολυμπιακός (Kώστας Χατζηδάκης): Κωνσταντοπούλου, Παπαδοπούλου, Τζωρτζακάκη, Σιούτη 2, Τριχά 2, Χαλδαίου 4, Τορνάρου 7, Υφαντή, Χριστοδούλου, Θεοφανοπούλου 1, Ζαχαρίου, Μαργαρίτη 1, Φερεντίνου, Χριστοδούλου, Δρακωτού.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Ρούπακας): Μάμαλη, Καλογεροπούλου, Καλογεροπούλου Δ., Σάντα 2, Καπνίση, Πιόβαν 1, Μαδένογλου, Παπανικολάου, Πάγκαλου, Ανδρεάδη 1, Μητριτσάκη, Χάλμη, Χατζή, Γεωργακοπούλου.