ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
Πρώτη συνάντηση για την Ακαδημία Ξιφασκίας

Την Τετάρτη (2/10) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της ακαδημίας Ξιφασκίας του Ολυμπιακού στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου στην Μαρίνα Ζέας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας Ξιφασκίας του Ολυμπιακού μαζί με τους γονείς τους και ενημερώθηκαν τόσο για τον τρόπο λειτουργίας τη νέα περίοδο όσο και για τα προγράμματα των τμημάτων από το διευθυντή των Ακαδημιών, Μανώλη Τσιρογιάννη. Στην συνάντηση μίλησαν επίσης ο προπονητής του τμήματος, Γιώργος Τσουρούτας αλλά και η ψυχολόγος των Ακαδημιών, Ανθή Παπαϊωάννου.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τσουρούτας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, τόσο στο αγωνιστικό τμήμα με τις πρόσφατες επιτυχίες όσο και με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει πολλά παιδιά για να γραφτούν στις Ακαδημίες Ξιφασκίας του Ολυμπιακού. Η Ακαδημία μας είναι νεοσύστατη, ξεκίνησε πέρυσι τα πρώτα της βήματα και φέτος πιστεύουμε ότι θα έχουμε πολλά παιδιά που θα ασχοληθούν με το άθλημα της ξιφασκίας. Στον Ολυμπιακό πρώτα στοχεύουμε στον υγιή αθλητισμό και στην ποιότητα που προσφέρουμε σαν σύλλογος. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους με υγεία».